Αεκ Προμηθεασ 113-101 / H ώρα για το "παιχνίδι της χρονιάς" του Προμηθέα στο "Δημ - Ματσάρα με «διαστημικούς» μέικον και κλαβέλ.

Ζορίστηκε ξανά ο παναθηναϊκός αλλά νίκησε την αεκ κι έφυγε για τελικό. Ο προμηθέας απέκλεισε την αεκ και πέρασε στον τελικό. Ματσάρα με «διαστημικούς» μέικον και κλαβέλ. Ο παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το λαύριο και ο προμηθέας την αεκ στα ημιτελικά του super cup! 3η καλύτερη επιθετική επίδοση κόντρα στην αεκ (+vids).

Δηλαδή θα επαναληφθούν κατά κάποιο τρόπο οι τελικοί της . προμηθεας πατρων | από το iefimerida.gr
προμηθεας πατρων | από το iefimerida.gr from www.iefimerida.gr
Ζορίστηκε ξανά ο παναθηναϊκός αλλά νίκησε την αεκ κι έφυγε για τελικό. Έκανε το μπρέικ στην πάτρα η αεκ (80 . Την ευκαιρία για την επανάληψη του περσινού θριάμβου θα έχει αύριο (26/9, . Ο παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το λαύριο και ο προμηθέας την αεκ στα ημιτελικά του super cup! Παρών ο μέικον στο game 2 με προμηθέα. Με μέικον κόντρα στον προμηθέα η αεκ. Ο προμηθέας απέκλεισε την αεκ και πέρασε στον τελικό. 3η καλύτερη επιθετική επίδοση κόντρα στην αεκ (+vids).

Ζορίστηκε ξανά ο παναθηναϊκός αλλά νίκησε την αεκ κι έφυγε για τελικό.

Την ευκαιρία για την επανάληψη του περσινού θριάμβου θα έχει αύριο (26/9, . Παρών ο μέικον στο game 2 με προμηθέα. Ο προμηθέας απέκλεισε την αεκ και πέρασε στον τελικό. Ήδη από το βράδυ του σαββάτου (26/9), ο προμηθέας πατρών είναι η δεύτερη . Ο παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το λαύριο και ο προμηθέας την αεκ στα ημιτελικά του super cup! Με μέικον κόντρα στον προμηθέα η αεκ. 3η καλύτερη επιθετική επίδοση κόντρα στην αεκ (+vids). Ματσάρα με «διαστημικούς» μέικον και κλαβέλ. Έκανε το μπρέικ στην πάτρα η αεκ (80 . Ζορίστηκε ξανά ο παναθηναϊκός αλλά νίκησε την αεκ κι έφυγε για τελικό. Δηλαδή θα επαναληφθούν κατά κάποιο τρόπο οι τελικοί της .

Ο προμηθέας απέκλεισε την αεκ και πέρασε στον τελικό. Παρών ο μέικον στο game 2 με προμηθέα. Ματσάρα με «διαστημικούς» μέικον και κλαβέλ. Με μέικον κόντρα στον προμηθέα η αεκ. Δηλαδή θα επαναληφθούν κατά κάποιο τρόπο οι τελικοί της .

Ήδη από το βράδυ του σαββάτου (26/9), ο προμηθέας πατρών είναι η δεύτερη . H ώρα για το "παιχνίδι της χρονιάς" του Προμηθέα στο "Î
H ώρα για το "παιχνίδι της χρονιάς" του Προμηθέα στο "Î"ημ from sportin.gr
Την ευκαιρία για την επανάληψη του περσινού θριάμβου θα έχει αύριο (26/9, . Ο παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το λαύριο και ο προμηθέας την αεκ στα ημιτελικά του super cup! 3η καλύτερη επιθετική επίδοση κόντρα στην αεκ (+vids). Ήδη από το βράδυ του σαββάτου (26/9), ο προμηθέας πατρών είναι η δεύτερη . Ματσάρα με «διαστημικούς» μέικον και κλαβέλ. Έκανε το μπρέικ στην πάτρα η αεκ (80 . Με μέικον κόντρα στον προμηθέα η αεκ. Δηλαδή θα επαναληφθούν κατά κάποιο τρόπο οι τελικοί της .

Την ευκαιρία για την επανάληψη του περσινού θριάμβου θα έχει αύριο (26/9, .

Την ευκαιρία για την επανάληψη του περσινού θριάμβου θα έχει αύριο (26/9, . Ματσάρα με «διαστημικούς» μέικον και κλαβέλ. Ο παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το λαύριο και ο προμηθέας την αεκ στα ημιτελικά του super cup! 3η καλύτερη επιθετική επίδοση κόντρα στην αεκ (+vids). Ο προμηθέας απέκλεισε την αεκ και πέρασε στον τελικό. Δηλαδή θα επαναληφθούν κατά κάποιο τρόπο οι τελικοί της . Έκανε το μπρέικ στην πάτρα η αεκ (80 . Παρών ο μέικον στο game 2 με προμηθέα. Ζορίστηκε ξανά ο παναθηναϊκός αλλά νίκησε την αεκ κι έφυγε για τελικό. Με μέικον κόντρα στον προμηθέα η αεκ. Ήδη από το βράδυ του σαββάτου (26/9), ο προμηθέας πατρών είναι η δεύτερη .

Με μέικον κόντρα στον προμηθέα η αεκ. Ματσάρα με «διαστημικούς» μέικον και κλαβέλ. Ο προμηθέας απέκλεισε την αεκ και πέρασε στον τελικό. Ο παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το λαύριο και ο προμηθέας την αεκ στα ημιτελικά του super cup! Παρών ο μέικον στο game 2 με προμηθέα.

Με μέικον κόντρα στον προμηθέα η αεκ. προμηθεας πατρων | από το iefimerida.gr
προμηθεας πατρων | από το iefimerida.gr from www.iefimerida.gr
Ήδη από το βράδυ του σαββάτου (26/9), ο προμηθέας πατρών είναι η δεύτερη . Δηλαδή θα επαναληφθούν κατά κάποιο τρόπο οι τελικοί της . Ο παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το λαύριο και ο προμηθέας την αεκ στα ημιτελικά του super cup! Ζορίστηκε ξανά ο παναθηναϊκός αλλά νίκησε την αεκ κι έφυγε για τελικό. Έκανε το μπρέικ στην πάτρα η αεκ (80 . Παρών ο μέικον στο game 2 με προμηθέα. 3η καλύτερη επιθετική επίδοση κόντρα στην αεκ (+vids). Με μέικον κόντρα στον προμηθέα η αεκ.

Ο προμηθέας απέκλεισε την αεκ και πέρασε στον τελικό.

Δηλαδή θα επαναληφθούν κατά κάποιο τρόπο οι τελικοί της . Παρών ο μέικον στο game 2 με προμηθέα. Έκανε το μπρέικ στην πάτρα η αεκ (80 . Ήδη από το βράδυ του σαββάτου (26/9), ο προμηθέας πατρών είναι η δεύτερη . Την ευκαιρία για την επανάληψη του περσινού θριάμβου θα έχει αύριο (26/9, . 3η καλύτερη επιθετική επίδοση κόντρα στην αεκ (+vids). Με μέικον κόντρα στον προμηθέα η αεκ. Ζορίστηκε ξανά ο παναθηναϊκός αλλά νίκησε την αεκ κι έφυγε για τελικό. Ο προμηθέας απέκλεισε την αεκ και πέρασε στον τελικό. Ο παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το λαύριο και ο προμηθέας την αεκ στα ημιτελικά του super cup! Ματσάρα με «διαστημικούς» μέικον και κλαβέλ.

Αεκ Προμηθεασ 113-101 / H ώρα για το "παιχνίδι της χρονιάς" του Προμηθέα στο "Î"ημ - Ματσάρα με «διαστημικούς» μέικον και κλαβέλ.. Παρών ο μέικον στο game 2 με προμηθέα. Ο παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το λαύριο και ο προμηθέας την αεκ στα ημιτελικά του super cup! Με μέικον κόντρα στον προμηθέα η αεκ. 3η καλύτερη επιθετική επίδοση κόντρα στην αεκ (+vids). Ο προμηθέας απέκλεισε την αεκ και πέρασε στον τελικό.

Ματσάρα με «διαστημικούς» μέικον και κλαβέλ προμηθεασ αεκ. Ματσάρα με «διαστημικούς» μέικον και κλαβέλ.